De granna påskäggen i Gamla Stan

29.03.2022 kl. 09:30
Evenemeng blev åter igen en succes närmare 1500 deltagare i evenemanget. Lottningen är utförd. Föreningen vill gratulera alla vinnare!!!

 

Föreningen Gamla Stan i Ekenäs rf. vill tacka alla de närmare 1500 personer som deltog i jakten på de granna under påskhelgen. 

Lottdragningen av vinsterna har gjorts:

Huvudvinsten på 3kg påskgodis tillföll Adam 

Tröstepris 1 påskgodis tillföll Emil & Ingrid 

Tröstepris 2 påskgodis tillföll Henrik

Föreningen vill gratulera alla vinnare!!

Samtidigt vill föreningen önska alla en riktigt trevlig fortsättning på våren.

 

 

KOM OCH LETA EFTER DE GRANNA PÅSKÄGGEN I GAMLA STAN I EKENÄS!

Kom och leta efter åtta granna påskägg och njut samtidigt av att vandra i en historisk miljö där du upplever äkta, gammaldags påskstämnin. Om du har tur kanske du hittar påskgodis utanför grindarna till gårdarna i Gamla stan.

Föreningen Gamla Stan i Ekenäs rf. har placerat ut 8 granna påskägg i Gamla stan. Vid varje påskägg finns det en bokstav samt en mångvals fråga, som deltagarna skall svara på.

Jakten börjar vid Basatorget i Gamla stan, vid den röda postlådan. Därifrån får deltagarna en karta på vilken de åtta granna påskäggens position är utmärk. På baksidan av kartan finns en svarsblankett, samt en plats att skriva det ord som bildas av de hittade bokstäverna. Deltagarna skall lämna den ifyllda blanketten med namn och kontaktuppgifter i den gröna postlådan på Basatorget. 

Bland alla deltagare lottas det ut en huvudvinst på 3kg påskgodis, samt två tröstepris.

Tag för säkerhets skull en egen penna med dig. Föreningen önskar alla deltagare Lycka till!!!!!

Föreningen påminner om att deltagarna skall ta hänsyn till varandra och hålla tillräckliga avstånd i dessa corona-pandemi tider.

Föreningen Gamla stan i Ekenäs rf. välkomnar både stora och små att upptäcka de granna påskäggena och önskar alla en Glad Påsk!